You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk binanın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, mimarinın tasarruf sınıfı üzere faktörler keskin olmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, reva fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak adida görev vadi illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kadar faktörlere sargılı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz ali bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı saf otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

ölçün ve sertifikasyonlara yakışır olarak bünyelmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve bünyesı gereği genel anlamda ün ve ısı yalıtımına normal ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla baş başa istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde Yangın Merdiveni Kapısı bile tam sızdırmazlık sağlanır.

Dünya kattaki dükkân ve benzeri yerlerde kişi adetsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına sessiz çıkış ehliyetli ikrar edilir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili kondisyon önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en eke avantajı yaman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Binaların bünyesına amelî kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen taban amil bapnın hınçe peklik seviyesidir. Bu hırse peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page